Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Precies een jaar na de fusie neemt dhr. Mandigers, directeur van de Centrale Administratie SVOE afscheid. Hij gaat met vervroegd pensioen. Het gehele personeel in de tuin van ons nieuwe kantoor aan de Poirterslaan. Vlnr. Jan Sanders, ikzelf en Cees Peters luisteren aandachtig naar de toespraken. Zie verloop fusie.
Voor het door onze baas, Jan Mandigers ter afscheid aangeboden diner, poseren Wim Teklenburg (links) en ikzelf naast hem. Aan tafel in een restaurant te Waalre zitten Anja en Corry naast hem en
Netty en Hans zijn op 10 november 25 jaar getrouwd. Ter gelegenheid hiervan worden wij op zaterdag 20 december uitgenodigd dit te vieren in “Hofzicht”.
Op 13 november trouwt ons nichtje Monique Hermens met Roland Sleegers. Na het poseren voor het stadhuis gaat het gezelschap naar de kerk “Onze Lieve Vrouw van Lourdes” aan de Vlokhovenseweg voor het kerkelijk huwelijk.Wij staan niet op deze foto omdat Corry hoge “nood” had.
Na de plechtigheden gaan we naar “Hofzicht” om de bruiloft te vieren. Toos en Corry vouwen alvast de servetten voor het diner, waar tante Annie haar best opgedaan had. Roland en Monique bekijken onder belangstelling hun cadeau's.
Dan het gezelschap na het diner aan de koffie met ‘n “neutje”. Dan kan het feest beginnen. Hier de jeugd met ‘n wijntje en ‘n pilsje. Voor de tafel Marion met haar vriend Mark. Achter de tafel vlnr. Mark, Ellen, Frank en Anita. Uiteraard wordt er ook gedanst. Terwijl er ook lekkere hapjes klaar staan.
Op de voorgrond danst tante Willie met de vriend van Nicole, Marcel.
In december een weekend in Papendal. Dit ter voorbereiding op onze winter vakantie volgend jaar. Links Harry, Toos en Annie. Rechts Corry en ikzelf.
Op 16 december overlijdt opa van Damme. Zijn vrouw is een zus van Ed Hoefeijzers, de echtgenoot van tante Ali.
Wij worden uitgenodigd voor de uitvaart op 20 december.
Opa lag opgebaard in hun parochiekerk. De begrafenis vond plaats in Middenmeer.
Wim en ik zitten zijn vrouw Colette.
Bij deze gelegenheid zei dhr. Mandigers tegen ons: “Van nu af aan kunnen jullie mij aanspreken met m’n  voornaam”.