Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Op zaterdag 2 maart 1963 wordt Monique geboren. Hier wordt zij door Wilma verschoond en gaat zij lekker slapen. Verder haar eerste stapjes.
Hun tweede kind Marchel wordt op donderdag 5 augustus 1965 geboren. Op hun flat kwamen wij regelmatig op bezoek.
Monique wordt hier gedoopt. Corry en ik zijn meter en peter.
Vanaf rechts de trotse vader Tonny, Corry, Els, ikzelf, Ria met daar achter Piet en geheel links ma Methorst.
Op woensdag 24 juli 2001 is haar man, Tonny overleden. Een foto van betere tijden.
Regelmatig trokken wij er in de weekenden met Wilma en Tonny op uit. Zo ook enkele vakanties in Oostenrijk. Tonny organiseerde deze tripjes. Ik hoefde alleen maar zijn auto te volgen.
Annie Methorst is geboren op maandag 21 maart 1938, om 1 uur 30.
Zij overleed op vrijdag 23 september 1994 te Golfe Juan in Frankrijk.
Zij was daar met een vriendin op vakantie. Sinds haar vriendin weduwe was, deed zij dat ieder jaar. Hier in het kraambed samen met haar zoontje Eddy.  
Johanna Methorst
In januari 1959 trouwde zij met Frans Aarts en gingen zij inwonen bij haar ouders tot dat zij een flat kregen in de Fruinlaan, waar hun zoon Eddy op zaterdag  2 november 1963 geboren is.
Annie en Wilma op vakantie in Tunesië. Zij was een geboren organisator. Met feestjes en uitstapjes wist zij altijd iets extra’s te verzinnen. Als leidinggevende werd zij op haar werk op handen gedragen. Ook hier organiseerde zij ieder jaar een uitstapje voor het personeel. Hier een van haar laatste foto’s.
Annie en Frans kwamen regelmatig op bezoek. Annie had dan dikwijls een voorstel om ergens op af te gaan. Met hen zijn we ook op vakantie gegaan naar Blanes in Spanje. En niet te vergeten onze zeer gezellige wintervakanties in Werfenweng met Annie, Frans, zijn zus Toos en Harry.
Wilhelmina Methorst
Wilma Methorst is geboren op zondag 29 april 1934, om 1 uur. Op 21 februari 2011 overleed zij.
In 1957 trouwde zij met Tonny Hermens. Hier bij het aansnijden van de bruidstaart.
Zij gingen inwonen bij de ouders van Tonny. Later verhuisden zij naar de Offenbachlaan in het Genderdal. Dat toendertijd het “tranendal” werd genoemd vanwege de hoge huurprijzen. Zij bleef  doorwerken bij de Eindhovense Drukkerij, waar zij een hoog gewaardeerde kracht was.
Direct na de lagere school heeft zij een tijd bij de mevrouw's Houtman en Akkerman op de Boschdijk gewerkt. Corry weet te herinneren dat zij thuis altijd zat te lezen. En zij dikwijls boekjes voor haar moest halen.