Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
1986
Het eerste uitje samen met de nieuwe collega’s van de SVOE bij een restaurant in Spoordonk. Van af rechts mevrouw Mandigers, ikzelf  en Corry aan de barbecue. Dan van af rechts Brigitte Verkooyen, Kees Peters, Johan vd Velden en wijzelf.
Vanaf links Josephine, Martin Smits, Henk Daanen, Corry en Anja Teklenburg. Dan aan tafel met van af rechts mevrouw Sanders, Corry, Jan Sanders, mevrouw Mandigers en ikzelf. Op de laatste foto zitten Wim en Anja Teklenburg
naast mevrouw Mandigers.
Wij worden door Nel en Cor Dubach uitgenodigd om op woensdag 7 mei uitgenodigd voor een gezellig samenzijn in Café Restaurant Musis Sacrum ter gelegenheid van hun 25 jarig huwelijksfeest.
Van m’n oud collega Theo de Waal en zijn vrouw Trudie krijgen we een geboortekaartje dat hun zoon Bas op 12 juni geboren is.
Op 18 juni overlijdt Jan van Bakel, de buurman van Wilma en Tonny. Met Jan, een kennis van hem en Tonny ging ik op de zondagmorgen gemiddeld zo’n 60 kilometer fietsen. We vertrokken om 8 uur. Namen dan tussendoor een koffie-pauze; om ongeveer rond 12 uur thuis te komen.
Corry met de cursisten van de moeder Mavo op een avondje kegelen. Zij volgt de cursussen Nederlands en Engels.
Van Ton en Marjo Thehu ontvangen bericht dat op 23 juli hun zoontje Lee Roy geboren is.
In augustus krijgt Corry een dankbetuiging van mevrouw Ballegooien voor het getoonde medeleven met het overlijden van haar man.
In deze tijd kregen we wel erg veel last van vocht en kou in ons huis aan de Waleweinstraat.
In eerste instantie gingen we op zoek naar een ander huur huis. Maar we kwamen al vlug tot de conclusie dat we beter een huis konden kopen. Omdat we graag in de buurt van het Dinantpark wilden wonen, bezochten we daar een bestaande woning. Ondanks de prachtige ligging gingen we hier niet op in. Omdat er zoveel aan dat huis te doen was. We besloten om een nieuw huis te kopen. We bekeken wat plannen van huizen in het noorden van de Achtse Barrier. Maar toen we het plan in het zuiden tegen kwamen besloten we daar op te reageren.
Op 8 augustus om drie uur hadden we een afspraak met Geert’s huis-o-theek. En we besloten daar, dat we deelnamen aan het bouwplan.
Op 12 september sloten we met het Bouwbedrijf Sanders BV een “voor-overeenkomst”.