Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
We zetten het feest voort met een spelletje.
Tante Ria, tante Els met Ellen en Anita en oma zijn er ook. Het zustertje geeft Ingrid een spuitje.
De zusterkleertjes en attributen zijn heel interessant. Maar ze heeft nog meer gekregen. Zoals voor de pop
kleertjes, een bankstelletje, een eethoekje en een poppenwagen. Verder kreeg zij puzzels, een popje, een beertje, vouwblaadjes, kleurboeken, “lijspop” en een strijk-ijzertje.
Anita denkt: “Wat is hier aan de hand?” Tamara en Marion vermaaken zich met autootjes; terwijl Nathaly en Nicole wat serieuzer met het spelletje bezig zijn.
Zondagmiddag, we gaan wandelen in het splinternieuwe Henri Dunant park. Voor de kinderen is er een speel-plek met diverse attributen. Later werd dit de Splinter.
Op 7 april brengt mama Marion naar de kleuterschool bij juffrouw Greet met 25 kinderen in de klas. Haar 1e werkstukje. En op de foto met de nieuwe klas van juffrouw Ineke. Zij zit geheel links op een blok. Onze buurjongen Lucienne Croonen zit rechts boven in. Klimmen was een van zijn favoriete bezigheden.               (Marion kleuterpraat)
Vanwege de warmte begon de school om acht uur tot half twee. Marion was wel eens boos als mama haar uit school kwam ophalen. Want ze was al groot en zij kon wel alleen naar huis te komen.
Haar vriendinnetjes op de kleuterschool waren Angeliek en Marielle. Bob was haar vriendje.
Nicole op de lagere school bij juffrouw Habraken in de eerste  klas. Naast Nicole zit met vlechten, Maryam Hulshof. Monique Croonen, staat midden in de rij. Nicole doet haar communie.
Op de foto eerst met Patricia en dan met Maryam en Ingrid met Frank en Eddy liggend op de voorgrond.
Donderdag 1 mei begin ik aan m’n nieuwe job bij de Vereniging van Katholiek Technisch Onderwijs (VKTO). M’n eerste kennismaking was met mevrouw Bouten, de buurvrouw, die voor o.a. de koffie zorgde. Ik voelde me er meteen thuis.
Ook vooral toen Jan Mandigers me, voor dat ik aan m’n nieuwe baan begonnen was, uitnodigde voor het dineetje met de nieuwe collega’s.    Zie loopbaan >
Op 10 juni krijgt Nicole een oproep van de GGD voor een sportkeuring. Ballet een zware sport?  In het voorjaar gaan zijn we met tante Ria, ome Piet en hun kennissen, de familie Jacky Gillissen naar de grotten en de citadel in Dinant en de dierentuin in Antwerpen geweest. Hier viel de gorilla op. Als je naar hem keek, dan begon hij op z’n borst te slaan.
Zie de stoelendans met de fusie tot de SVOE in 1988.