Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Een voorlopig plekje bij de ingang. Veel geslapen hebben we die nacht niet. Naast dat we een fixe onweersbui over ons heen kregen, werd onze tent door iedere auto, die over de grote weg passeerde, helemaal verlicht.
De volgende dag kregen we, nadat een Duitser overtrokken was, een plekje vlak tegen het meer.
We kwamen naast mensen uit Enschede te liggen. Zij hadden een mooie caravan. Omdat wij alles op de grond moesten doen, nodigden wij hen uit op de koffie. Misschien werden we dan bij hen uitgenodigd.
We mochten echter alleen binnen kijken. Uitgenodigd werden we niet.
De dochter had haar verloofde bij zich. Maar die moest in de voortent slapen. Het gevolg was dat als hun naar bed waren, hij bij ons iets kwam drinken. Hij was student. En vroeg zich af of licht een stof was.
Toen we in een restaurant spaghetti en een half haantje gingen eten, duurde het heel lang voor dar we bediend werden. Ria en Corry bestelde spaghetti. Piet en ik bestelde een half haantje  Eerst werd de spaghetti gebracht en veel later de halve haantjes. Andere Nederlanders legden ons uit dat voor de Italianen spaghetti een voorgerecht is. Dus hadden wij voor hun gedachtegang maar voor twee personen besteld. Met het afrekenen kregen we toch het idee dat we voor vier personen moesten afrekenen.
Rond deze tijd ging Bas Bakermans zich meer en meer te richten op reclame-fotografie. Familie en kennissen werden in het begin gevraagd met de toen gangbare merken te poseren. Corry, Wilma en Hannie Slijkhuis voor de merken OMO, Blue Band en UNOX. Volgens Corry is met deze foto’s niets gedaan.

In november krijgen wij een geboorte kaartje van Jan en Harm Brand dat op 27 november hun eerste kind, dochter Hiskia geboren is. Harm met haar meisjesnaam van de Riet is een vriendin van Corry, waar wij tot op heden nog contact mee hebben.