Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Dinsdag 3 oktober gingen Nicole, Jan, Helma en Corry de lichtjesroute fietsen. Enkele foto’s van de vijver op de Hendrik de Keyzerplein.
Donderdag 2 november gingen we naar De Beckart in Nijnsel voor de soos van de Vrienden van het Summa. Deze keer kregen we een lezing van Mari de Bijl van ‘t Brabants Landschap over o.a. de Das , varkens en Wild Zwijn in de natuur.
Zaterdag 4 vierde Nicole haar 50ste verjaardag in ‘t
Tunneke in Heesch. De geslaagde muziek werd verzorgd door DRIVE IN SHOW VAN GOGH. Op haar verjaardag woensdag 8 november gingen we ‘s avonds naar Heesch. Hier zagen we de uitbundige versieringen die de familie en de buren hadden aangebracht.
Zaterdag 7 oktober begonnen we met Tonny en Marianne weer aan ’t nieuwe theater seizoen met de conference Spot van Pieter Derks.
Maandag 9 oktober had de nog 16-jarige Dylan z’n eerste autorijles van de rijschool
Wildenberg. Hij reed zo goed dat de rijinstructeur zijn rijexamen al ging aanvragen. Vrijdag 3 november slaagde hij voor zijn theorie.
Woensdag 18 oktober had ik een afspraak bij de orthopeed Dr. Klos van
ICONE. Met behulp van een echo kreeg ik een spuit in m’n knie.
’s-Middags om vier uur werd Niels bij ons door de rijschool
Huizing opgehaald voor zijn eerste rijles.
Woensdag 1 november had Corry met Marion, Nicole, tante Els, Ellen, Anita en Monique een etentje in het restaurant Sizzling met daarna de film Girls Trip.