Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Zondag 3 september gingen wij met Jan en Nicole naar Oberhausen. We werden door Christa en Armin geweldig ontvangen. Na ‘n uitgebreide barbecue gingen we hun bedrijf bekijken. Hier kregen we van Armin uitgebreid uitleg. Filmpjes uitleg Armin en van zijn bedrijf.
Tijdens de werkzaamheden aan de nieuwe badkamer ging Corry op vrijdag de 8ste met de KBO naar het Provinciehuis van Noord Brabant.
En slaagde Kaylee op maandag de 11de voor het diploma
WWFT. Van het DUO kreeg zij bericht dat ze met een negen geslaagd was. Zij deed deze cursus in elf dagen. Dit was een enorme prestatie omdat voor deze cursus ongeveer 80 uur nodig is. Zij volgde deze cursus bij Duiker & Baelmans. Het examen werd afgenomen door Coel Toetscentra.
Woensdag de 13de ga ik naar
dokter Keunen vanwege ‘n pijnlijke knie. Hij verwijst me naar de fysiotherapeut Frans Brooijmans. ‘s-Maandag daarop heb een afspraak en wordt ik geholpen door Pim. Na afloop heb ik een gesprek met Frans, waarin hij mij vroeg, nadat hij m’n knie bekeken had of ik zaterdag wilde komen i.v.m. een les aan een aantal aankomende fysiotherapeuten.
Betreffende zaterdag waren we met 6 patiënten en ongeveer 30 aankomende fysiotherapeuten. Zes van hen hebben mij onderzocht en moesten een diagnose vaststellen. Dit werd in de gehele groep besproken.
Toen ik aan de beurt was, moest ik op het bed gaan zitten. En werd mijn knie probleem besproken met allen rondom mij. De zes die mij onderzocht hadden moesten hun conclusies naar voren brengen. Welke Frans bekritiseerde en aanvulde in woorden en behandelingen aan mijn knie.
‘s-Avonds hadden wij met Nicole, Jan en de kinderen een dineetje bij
Zinderend Uden van Debby en Jeroen Pfaff. Toen ik van de parkeerplaats naar het restaurant liep ging het met m’n knie goed fout. Ondanks de pijnlijke knie hadden we een fijne avond met een heerlijk diner. Het gevolg was dat ik de volgende dag niet meer kon fietsen op de hometrainer. ‘s-Maandags heb ik de fysiotherapeut gebeld en hem gezegd dat ik de behandeling stopte om met de huisarts in overleg te gaan. Dit resulteerde erin dat maandag de 2de oktober foto’s van m’n knie zijn gemaakt op radiologie van het Catharinaziekenhuis.
Onze nieuwe bij Grando gekochte badkamer klaar voor de oude dag.
Maandag 4 september werden de benodigde onderdelen en tegels met een bijna straatlengte oplegger afgeleverd. De onderdelen werden naar boven gebracht. De tegels werden achterom gebracht. Het was wel millimeterwerk om ze door de poort te krijgen.
Dinsdag 5 september kwam
Thijs Verhagen de badkamer afbreken en het muurtje plaatsen. Hij was ook de aannemer.
Woensdag 6 september kwam de elektricien van
EKS Veghel voor de elektra en Rutger Wijdeven voor de leidingen en aansluitingen van het toilet, wastafel en douche.
Vrijdag 8 september kwam de Joris van Eert de stucadoor.
Maandag 11 september kwam
Johan Koppens de tegelzetter. Dinsdag de 12de tot en met donderdag 14de kwamen Johan en Thijs met een medewerker het tegelwerk afmaken.
Zaterdag 16 september kwamen de elektricien (EKS Veghel), Rutger Wijdeven voor de afmontage van de badkamer. Later op de middag kwam Thijs voor de plaatsing van de dorpel en de eindcontrole.