Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
1995
Op 18 januari krijgen we van Piet en Ria te horen dat de moeder van Piet, mevrouw van Veldhoven - Smulders is overleden. Corry heeft haar jaren lang gekapt.
Monique en Roland worden op 9 februari de ouders van Robin. Hij is het eerste kleinkind van Wilma en Tonny en het eerste achterkleinkind van Ma en pa Methorst.
Op 17 februari gaat Corry naar de uitvaart van mevrouw Ivits - van Hoof, die op 13 februari overleden is.
Zij is ook jaren door Cory gekapt.
Eveneens op 12 april wordt Els 50 jaar. We worden verwacht in boeren kleding en worden met de bus opgehaald naar de Bokkenrijders, waar wij gaan vieren dat zij Sara heeft gezien.
De oudste dochter van Els en Bas trouwt op 11 mei. We vieren dit in het restaurant “Inspiration Point” in Eindhoven.
M’n collega Jo Vos neemt op 17 maart afscheid. Na verschillende keren uitstel door verandering van de regelgeving gaat zij samen met Jan eindelijk genieten van veel vrije tijd. Onze
buurjongen, Reitze Wouda gaat op 7 april trouwen met Henriëtte van Erp. We krijgen wel een heel apart kaartje. Het is namelijk in spiegelschrift geschreven. Met een bijgaand spiegeltje om ‘t te lezen.
Bij onze buren Roland en Marianne wordt op 12 april hun dochter Nienke geboren.
Een collegaatje van de RIVB, Chantal Heijmans gaat op 19 mei trouwen met Patrcik Bakermans.
Nicole gaat op 2 juni trouwen. Zit m’n jurk wel goed? En dan poseren met de ouders en uiteraard met omaatje. Na voltrekking ven ‘t huwelijk met de families en bekenden voor het stadhuis. Om daarna het glas te heffen in zaal Apollo te Nuenen.
Voordat we een hapje gaan eten, heeft papa nog iets te vertellen.
Nicole en Joyce dansen met omaatje terwijl tante Vera tevreden toekijkt.
Corry met Chantal op schoot en Marianne waarschijnlijk tijdens haar of Jules verjaardag.
In deze tijd paste Corry regelmatig op de kinderen van Patricia. Hier met Jules in het zwembad.
Dit jaar gaan we naar de Golf van Venetië. Op vrijdag 7 juli vertrekken we vanaf het station naar het verzamelpunt in ‘t Valk Hotel te Heerlen. Na de koffie en Limburgse vlaai vertrekken we om 11.30 uur met chauffeur Jan naar Denken-dorf. Hier logeren we voor een nacht in hotel Post. Na ‘t diner hebben de tuin met miniatuur kasteeltjes bewonderd.