Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Nicole kwam alleen uit bed. Om te kijken hoe zij dat deed, sloop papa met fototoestel naar boven. Op de schommel en met Patricia op de bank, die wel een “doekje” heeft om haar mondje af te
vegen. Nathaly op schoot terwijl tanta Marian toekijkt. Tijdens een wandeling in het de Jongh-wandelpark heeft Nicole kastanjes gevonden. Terwijl papa en mama naar de markt waren, was ik op de waterton van opa Methorst geklommen en bijna verdronken. Oma had een voorgevoel en
kwam net op tijd. Wat een mooi hondje! Om bij de vijver te komen is het voor mij zo gemakkelijker om naar beneden te lopen.
Klimmen vind ik fijn! Is het niet uit bed, of  in de waterton dan maar op tafel! Afwassen vind ik ook leuk. De pedaalemmer heb ik nog wel nodig. En dan is het tijd om met kleuren verder te gaan. Doe ik het al niet goed?
Hallo komen jullie op m’n 2e verjaardag?! Kijk eens Eddy, Monique en Marcel hoe ik die twee kaarjes uitblaas!
Mama, haal jij dat koffertje even weg? Dan kunnen ze beter zien hoe lekker wij die taart vinden!
Nicole, spelend met een blokkendoos, gefotografeerd door ome Bas voor de doos van deze blokkendoos. Als beloning kregen we er een , waar onze kleinkinderen ook nog mee gespeeld hebben. Een foto bij de fotograaf. En Sinterklaas bij Brabantia in Aalst.
Nicole en Ingrid op het ijs van de vijver op het Hendrik de Keyzerplein te Eindhoven.
Bij iemand op de slee. Monique en Eddy helpen haar naar beneden. Ome Piet kijkt mee hoe Eddy met slibberen valt.
Patricia met Nicole bij de kerstboom en -stal in de Waleweinstraat te Eindhoven. Met mama en oma de lichtjes bewonderen in ‘t donker. Mama kijkt of  alles wel goed zit.
Op 23 juli overleed op het voetbalveld m’n collega van Brabantia, Wim Klaassen. Tijdens m’n opleiding tot bedrijfs-administrateur bij Brabantia heeft Wim mij het tijdschrijven geleerd. Al snel deed ik ‘t alleen.
Wim kon dan z’n theorie van z’n cursus voor voetbaltrainer bestuderen .
In deze tijd ontvingen wij van Cees en Annie Willemsen-vd Wiel het kaartje van de geboorte van hun zoontje Dirkje op 16 augustus. En van onze buren Annie en Anne Wouda het kaartje van de geboorte van hun dochter Hiltje (Hillie) op 11 september.