Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
We zijn in een open vrachtwagen verhuisd naar Woensel. Ome Piet had hier voor gezorgd. Alles was zonder schade overgekomen. We hadden ook al veel kleine spullen met onze eigen auto over gebracht. Hier wandelen we op een zondagmiddag daar, waar het Henri Dunantpark gerealiseerd werd.
Het is zomer en we zijn samen met de familie Hermens, Aarts en van Velthoven en m’n zusje Patricia op bezoek in de Efteling.
Eddy, Monique en Patricia met Nicole in de wandelwagen. Zo te zien een ernstige discussie tussen de dametjes.
Met hulp van mama op het hobbelpaard.
Mama had wel pech om met haar teen onder het nogal zware hobbelpaard te komen. Die bal blijft in het water hangen. De gehele familie vindt het interessant.
Met de familie Hermens op vakantie in het huisje van de personeelsvereniging van de Gemeentebedrijven Eindhoven. Dit huisje, midden in de hei bij Reusel, was kado gedaan vanwege de aanleg van gas door de Gemeentebedrijven. Hier zitten wij aan de koffie voor dat we er op uit trekken. Rond het huisje vermaakten Monique, Patricia en Nicole met hulp van mama, zich met het plukken van bloemen.
Het vlechten met hei. En... lekker luieren in de hei.
Voor we gaan wandelen in de bossen, klimmen we met toestemming in de uitkijktoren. Het was wel schrikken toen we halverwege merkten dat de toren bewoog.
Tot overmaat van de ramp ging het zoontje
We gaan vanuit Reusel naar Bobbejaanland van de zanger Bobbejaan Schoepen in België.
Nicole slaapt zolang in de wandelwagen.
In het pretpark op de familie schommel, kijken naar ‘t treintje en alleen in de draaimolen.
In deze tijd kreeg Nicole last van regelmatig terugkerende oorontsteking. Op 12 mei werden haar amandelen en neus poliepen geknipt in het Binnenziekenhuis aan de Vestdijk in Eindhoven. Speciaal voor de vaders was er op een avond een bezoekuur. Ik liep naar een kind wat van achteren op Nicole leek. Toen dat kind zich omdraaide en mij zag, begon het te gillen. Ik was Nicole voorbij gelopen en wel geroken dat er een z’n best had gedaan. Dat bleek Nicole te zijn, die verschoond moest worden.
van de brandwacht nog  boven over de reling hangen. Onderweg moet Nicole plassen. Kijk ze nou zitten, Na het ravotten in het zand hebben we water nodig om ons te wassen. Geen geiser, geen douche, maar wel water uit de pomp. Dus buiten wassen in de teil. Patricia en Nicole doen hun best.
Jack met Marieke en Judy op de bank. In deze tijd gingen we regelmatig in Geldrop bij hen op bezoek. Eens was ’t zo warm dat ik de ramen van ’t Fiatje tegen elkaar open had gezet.
Na ’n tijdje hoorde we een heel harde knal. Toen we buiten gingen kijken, zagen we niets bijzonders. Tot we naar huis gingen en zagen dat de ontdooispuitbus, die op de hoedenplank lag, ontploft was door de hitte. Gelukkig dat de ramen open stonden.