Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Dinsdag 19 maart gingen we naar de Ontroerend Goed uitvoering Ultimatum van Alex Ploeg in het Parktheater. Vooraf hadden we ’n dineetje in het restaurant.
Woensdag 20 maart werd Corry door de specialist mevrouw
D.W. van der Werf  geopereerd voor staar aan haar linkeroog.
Dinsdag 2 april ging Corry ,nu met de KBO Jagershoef op een verrassingsreis. Ze kwamen terecht in  restaurant de Valk in Soerendonk. Hier kregen ze een bijzonder humoristisch programma over Oud Hollandse likeuren voorgeschoteld door hun gastheer en entertainer Willem Heuzinkveld.
Dinsdag 2 april vertrekt Denise met ‘n vriendin vanaf
Schiphol naar Costa Rica, waar zij wonderlijke dieren te zien kregen.
Dinsdag 9 april gingen we naar het Parktheater. Tijdens het achteruit rijden van mijn parkeerplaats, kwam de mevrouw van nr. 19 achteruit gereden uit het 2de parkeervak. Omdat ik dat niet in de gaten had botste ik bij haar rechts voor tegen haar auto. De reparatie wordt op woensdag 24 april verricht door ASN Autoschade en is op vrijdag de 27ste klaar.
In het Parktheater gingen we dit keer naar onroerend goed met Kiki Schippers. En ook weer een dineetje vooraf in het restaurant.
Woensdag 10 april verwees huisarts Keunen mij naar de afdeling
endoscopie van het Catharina Ziekenhuis. Maar na overleg van de specialist met huisarts Keunen moest ik eerst naar de spoed afdeling.
Na onderzoek werd een afspraak gemaakt voor een
gastroscopie onderzoek op donderdag 11 april.
Met dit onderzoek van de maag door een Assistent in opleiding onder leiding van
Dr. Curvers werd niets verontrustend gevonden. Een vervolg afspraak werd me toegezonden, welke plaatsvond op dinsdag 16 april.
De Chinese arts regelde dat ik met spoed de volgende dag mijn darmen door Dr. Rijpma werden onderzocht middels de
Coloscopie. Er werd een Poliep verwijderd en er werd geconstateerd dat ik diverse Divertikels heb. Hetgeen mij de volgende dag werd uitgelegd door MDL-arts mw. B. Salden.
Vrijdag 12 april ging Marion ook met haar vriendinnen ’n weekendje naar Boedapest. Het is een andere tijd nu dan wij oudjes meemaakten. De heren gaan apart, dus de ladies doen dit ook.
Zondag 5 mei gingen naar Annie Wouda voor haar verjaardag.
Woensdag 8 mei ging ik naar
Pearle voor een nieuwe bril.
Bij de meting bleek dat mijn linker oog sterk achteruit was gegaan. de oorzaak zou staar zijn.
Een nieuwe bril was daarom niet aan de orde. De opticien schreef een verwijs-formulier uit voor de huisarts. De assistente schreef een verwijs-brief uit voor de oogarts in het Catharina Ziekenhuis, die ik de volgende dag kon ophalen.
Hiermee maakte ik bij oogheelkunde van het Catharina Ziekenhuisop een
afspraak op 16 mei.
Vrijdag 10 mei gingen we met Annie Verspaget naar Lisette en Frans voor een lunch. We werden er rijkelijk ontvangen en hadden ‘n gezellige buurt.
Zaterdag 11 mei gingen we wederom met Tonny en Marianne naar het Parktheater voor het in december uitgestelde programma Blind Date.
Dit keer was het
Matroesjka Brainwash met Lisa Loeb en Janneke Rinzema. Met uiteraard een dineetje vooraf.