Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Dinsdag 27 maart was ‘t weer zover. De laatste voorstelling van het seizoen. Deze keer gingen we naar het PARK THEATER voor de Blind Date IV met vooraf het theaterdiner extra. Deze keer was het weer een Belg en wel Pieter Verelst met Mijn broer en ik. Uiteraard samen met Tonny en Marianne.
Ter gelegenheid van de verjaardag van Els waren Corry, Nicole, Marion en Monique door Anita en Ellen uitgenodigd om op donderdag 5 april met hen te dineren bij
De Slak in Eindhoven.
Maandag 9 april gingen we om half zeven naar het Catharina Ziekenhuis. Corry moest zich om zeven uur melden voor haar rug operatie. Na het doorlopen van de vragenlijst, het bloed prikken en de inname van twee pilletjes paracetamol voor de pijn, werd ze klaar gemaakt voor de operatie. We werden opgehaald door een verpleegster die ik herkende van mijn 2de breuk operatie. Zij was de verpleegster die in haar arm werd geprikt met de naald waarmee de verpleger mij in m’n buik geprikt had. Toen hij mijn litteken zag van m’n 1ste breuk operatie en opmerkte dat die er beter uitzag dan bij hem, vergat hij het dopje op de naald te doen. Net toen hij zich omdraaide kwam de verpleegster er aan die hij in haar arm prikte. Toen ik dat aan haar vroeg, wist ze het meteen en ook dat ik toestemming gaf voor extra bloed afname. Om twee uur kreeg ik te horen van ‘n verpleegster van de verpleeg afdeling 10 West dat Corry op de afdeling lag en dat zij al goed bij kennis was. Om half tien ‘s avonds werd ter controle op bloedingen dit afgetekend op de pleister.
Woensdag 11 april werd ik om
+ 10:30 uur door Corry gebeld, dat ze naar huis mocht. Omdat de planning was dat Corry 5 dagen in het ziekenhuis zou blijven. Had ik toen wel een probleem, want om 11 uur kwamen ze van Joerns Healthcare het bed brengen. Na 2 uur heb ik Corry opgehaald en kon ze thuis op het bed liggen en haar favoriete programma’s bekijken. Voor haar vertrek uit ‘t ziekenhuis werd de pleister vervangen. Op de vernieuwde pleister was geen bloeding meer te zien. Zo goed als het in het ziekenhuis ging werd de pijn thuis steeds erger. En de stoelgang wilde ook niet lukken. Maandag 16 april heeft Corry het ziekenhuis gebeld. Hetgeen resulteerde erin dat een en ander met medicatie werd opgelost. De pijn hield aan en het opstaan ging moeilijk.
Op woensdag 18 april had Niels met enkele medestudenten een workshop georganiseerd in het restaurant
Aquarant van het Ottenbad. De gasten werden ontvangen met ‘n lunch, waarna er een bingo was.
Corry vond het erg dat zij er niet naar toe kon. Gelukkig was Nicole er wel. Want de opkomst viel tegen.
Maar volgens de leerkrachten hadden ze het prima georganiseerd.
Dinsdag 24 april had Corry een afspraak op de orthopedie met de assistent arts. Nadat de verpleegster de pleister en hecht pleistertjes had verwijderd, ging zij de knoopjes van de hechtingen verwijderen. Een durfde ze niet door te knippen. Dit heeft toen de assistent arts gedaan. Naar oordeel van hem zag de genezing van de wond er prima uit. Voor de pijn kreeg ze wel extra paracetamol voorgeschreven.
Zondag 20 mei gaan we naar Heesch om de 21ste verjaardag van Denise te vieren.
Vrijdag 25 mei gingen Nicole en Jan naar
Hotel Reilerhof om daar o.a. onze Duitse familie te ontmoeten.
De volgende dag gingen met de trein via
Bullay naar Pommern. Waar zij de wijnkelder van Leo Fuchs bezochten. Jammer dat wij dit jaar niet mee konden. Zie filmpje