Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
2017
Zaterdag 14 januari zijn we ter ere van Corry’s zus Willy haar 75 ste verjaardag in het bruin café van Luidina in Boxtel.
Vrijdag 20 januari gingen we weer met Tonny en Marianne naar het Parktheater.
Dit keer naar de voorstelling Polderman Tiert Welig door Katinka Polderman. In haar voordracht bepaalde het lot welke liedjes door haar gezongen werd.
Zondag 22 januari gingen we naar de Strabrechtse Hoeve.
Ter ere van de 100ste geboortedag van ons “moederke cq. Omaatje” zaten we met Patricia, Vera, Wim, Marianne, Tonny en Xander aan een heerlijke diner.
Vrijdag 27 januari onze wekelijkse koffie met buurman Peter.
Maandag 30 januari geen weer om te wandelen; dan maar op de home trainer.
Donderdag 2 februari Marion op de koffie. Als eerste krijgt Blacky aandacht en z’n snoepjes. Iedere dinsdag en donderdag komt Marion met hun hond op de koffie.
We krijgen bericht dat Riet Bakermans-Willemsen op 17 maart 2017 op 81-jarige leeftijd overleden is. Zij is de echtgenote van Mart de broer van onze zwager Bas.
Op zondag 19 maart komen David en Annie Verspaget voor de eerste maal bij ons op visite. David is de zoon van ome David de broer van mijn moeder. We hebben gezellig gebuurt.
Donderdag 30 maart gingen we met Marianne en Tonny naar ‘t Parktheater voor een blind date met vooraf een diner. De voorstelling werd verzorgd door Martijn Hillenius.
Donderdag 20 april gingen we met hen naar de laatste voorstelling van dit seizoen. Vooraf genoten we van een diner in het restaurant van het Parktheater. Deze keer was het Cabarestafette.
Toen we de Philips zaal binnen kwamen danste een DJ achter haar draaitafel. Voor de pauze traden drie cabaretier's op, waarvan twee dames. Na de pauze trad
René van Meurs op.
Vrijdag 28 april gingen we met Jan en Nicole naar Reil, waar we in het Reiler-Hof o.a. onze Duitse familie ontmoet. We reden via Maastricht en St.Vith, waar we even rondreden. (zie filmpje)
Zaterdag gingen met de trein via de Kanonenbahn naar Traben-Trabach. Filmpje 1941
We begonnen met een rondleiding door het stadje en de ondergrondse wijnkelders. We beginnen onder het “Altes Rathaus”. (Zie
filmpje)