Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Vrijdag 20 mei gaan we weer voor een weekend naar Reil aan de Mosel. We ontmoeten hier weer onze Duitse familie. Dit keer logeren we in Hotel Reilerhof.
De volgende dag gaan we met de boerenwagen en onder genot van ‘n wijntje of water bij
Kröv de wijnberg op naar Weinhaus Hans Beth Berghof. Hier krijgen we uitgebreid uitleg over de verschillende wijnen en likeuren. Hier proeven we de verschillende wijnen met brood en ‘n stukje vlees.
Filmpjes:
Hotel Reilerhof nach Kröv  en  Weinhaus Hans Beth Berghof.
Dinsdag 31 mei gingen we met de vrienden van het Summa College naar Dordrecht. In Dorts Genoegen werden we ontvangen met koffie en appeltaart.
Daar de gids niet kwam opdagen gingen we eerst zelf naar ‘t havenhoofd. Om daarna te gaan lunchen.
Gelukkig hadden de chauffeur en Wal voor ons een gids kunnen regelen.
Na de rondleiding met de uitstekende gids werden we door hem naar ‘t opstap punt van de boot gebracht voor de rondvaart. We sloten de dag af bij de
Gouden Leeuw in Terheijden. Voor meer zie filmpje
Op zondag 10 juli vierden Tonny en Marianne dat zij op 13 juli 50 jaar getrouwd zijn. Wij werden om 15:00 uur verwacht in het restaurant “De Galerage”.
Na de presentatie van Tamara bekeken zij het cadeau wat de kinderen hen aangeboden hebben.
Vrijdag 15 juli werd Corry opgenomen in ‘t Catharina Ziekenhuis voor een heupoperatie. Om elf uur hadden we  ‘n voorgesprek met ‘n assistente. Daarna namen we plaats in de wachtkamer, waar ‘n vijftal personen ook op ‘n operatie zaten te wachten. Om 12 uur 45 werd Corry naar de OK gebracht, waar zij door chirurg van Kempen geopereerd werd.
Rond 17 uur belde Corry mij op dat ik de krukken, de lange schoenlepel e.a. kon komen brengen.
De volgende dagen, zaterdag en zondag moest zij onder toezicht van de fysiotherapeut met de krukken lopen en trap lopen. Verder kreeg ze oefeningen om uit te voeren op bed. Dit deed ze samen met de mede- patiënten. ‘s-Maandags mocht ze naar huis. Voordat ze mee mocht, moest ik haar een trombose injectie toedienen. Thuis staat haar “ziekenbedje” klaar. Eerst bellen met familie en vrienden. Om daarna na wat oefeningen uit te rusten.
Dinsdag 19 juli kwam de fysiotherapeut “
King” thuis om haar te observeren en aan te geven wat wel en wat niet mag. De bloeduitstorting verspreidt zich over haar gehele been en zakt naar haar voet.