Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Startpagina.
Vorige.
Volgende.
Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vrijdag 8 mei gaan we voor ‘n weekend naar Reil, waar we onze Duitse familie weer ontmoeten.
Zaterdag 9 mei maken we een rondvaart op de Mosel van Reil naar ‘t klooster Marchen. Op de heen- en terug vaart gaan we door de sluis Enkirch. (filmpje)
Zaterdag 30 mei gingen we naar de zilveren Bruiloft van Claudia en Thomas.
We werden verwacht in de
St. Peter Kirche, waar zij hun Ja-Wort vernieuwden. Na deze indrukwekkende mis werden wij ontvangen in ‘t Pfarrheim St. Joseph voor ‘n drankje, koffie met ‘t bekende overvloed aan taart en ‘n hartige hap.
Het was weer hartelijk en gezellig bij onze Duitse familie.
Woensdag 17 juni gaat Corry met haar zwem vriendinnen naar de Beekse Bergen. Dit is ‘t cadeau voor de 90ste verjaardag van Mien.
Ze sluiten de dag af met een etentje.
Dinsdag na de ontscheping vertrokken ze om 7uur richting Oslo Noorwegen. Onderweg passeerden ze Malmö met zijn wolkenkrabber de Turning Torso en boven de autobaan een dubbele brug met tussenin spoorrails. Onderweg hebben ze twee uur gewinkeld in Uddevalla. Aan komst in Oslo om 17u10. Om daarna naar ‘t hotel Quality Airport Hotel in Jessheim, Noorwegen te gaan voor overnachting.
Maandag 22 juni ging Corry met haar zwem vriendin naar Noorwegen. Rond 6 uur werden ze met de verzamel-bus van Bolderman gebracht naar Beek (gemeente Montferland) in Gelderland. Na de koffie vertrokken ze daar om 9u15. Om 2 uur kwamen ze aan in Lübeck, waar ze ‘t marsepein-museum bezochten.  (filmpje)
Om 4 uur waren ze in
Travemünde, waar ze over de kermis  gelopen hebben.
Zondag 3 mei belt Annie Wouda Corry op. Plotseling moet zij opleggen omdat Anne niet goed wordt. Kort daarna vernemen we dat hij dan overleden is.
Donderdag 7 mei gaan we bij Annie afscheid nemen van Anne. Doordat de uitvaart op dvd was vastgelegd hebben wij gelukkig de indrukwekkende uitvaart bij Annie gezien.
Nicole op een of andere dag op bezoek.
Dinsdag 5 mei gingen Nicole en de kinderen met Jan naar Phantasialand.
Zaterdag 23 mei vierde Denise haar verjaardag voor de familie. Oma en Marion poseren hier voor de camera.
Na inscheping op de nachtboot van de TT-line brachten ze hun overnachting's spullen naar hun hut op de 8e etage. Om 8 uur schoven ze aan voor ‘t diner. In de nacht voerden ze naar Trelleborg in Zweden.