Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Startpagina.
Vorige.
Volgende.
Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
2008
Woensdag 2 januari Niels met z’n vriendje in de splinter. Zondag 20 januari Dylan en Niels op ‘t verjaardags-feest van omaatje. Vrijdag 25 januari Niels heeft “podium” op school.
Vrijdag 22 februari Denise heeft “podium” op school.
Donderdag 28 februari gaan we naar de Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne voor de receptie ter gelegenheid van ‘t met pensioen gaan van Wijnand. Hij is de echtegenoot van m’n oud collegaatje Ria.
Zondag 23 maart paaseieren zoeken. Het jonge hondje Blacky is er ook bij.
We gaan ‘n weekend naar Jan en Marleen in Slootdorp. Zaterdag 2 augustus gaan we naar Friesland. In Makkum bewonderen we model-boten.
Dinsdag 24 juni gaan we naar de uitvaart van Frans. Hij was coördinerend leraar Bakken. We leerden hem vooral kennen samen met z’n vrouw Dymph tijdens onze reizen met de Vrienden van de RIVB en later van de ROC Ehv. Vrijdag 20 juni zijn we uitgenodigd bij Otje & Piet op hun feest ter gelegenheid van hun 50 jaar huwelijk. Piet was adjunct directeur van de SBBO. Ook hen leerden wij vooral kennen tijdens onze reizen met de Vrienden van de RIVB en later van de ROC Ehv.
Woensdag 2 juli is ‘t onze buurt om de vroegere vriendinnen, Harmke en Henny van Corry en Willy te ontvangen. Ieder drie maanden komen we bij elkaar. Op de tweede foto vlnr. Willy, Wim, Cor, Jan, Harmke en Henny. Woensdag 23 juli Corry met haar zussen Els en Ria in oa. Giethoorn.
Dinsdag 6 mei gaan we met de kinderen naar ‘t Zooparc in Overloon.