Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Startpagina.
Vorige.
Volgende.
Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Dylan en Niels samen in de opblaas-stoel. Vindt Niels ‘t wel fijn met Denise op de wip.
Op woensdag 24 april gaan we naar de uitvaart van ‘n oud collega van Corry bij de Eindhovense Drukkerij en buurtgenote, Mariet van Gaal-van de Ven.
Zij overleed voor ons zeer onverwacht op 19 april.
Van Jos van Gent krijgen we bericht dat op 29 april zijn dochtertje Iris geboren. Hij is de zoon van de familie die de eigenaar is van de Jachthaven in de zandmeren, waar ik m’n zeilboot heb liggen.
Van Nel, onze buurvrouw krijgen we bericht dat haar moeder op 7 mei overleden is.
Van Anita en Marc krijgen bericht dat hun dochtertje Britt op zaterdag 18 mei geboren is.
Op maandag 20 mei de jarige Denise met Chantal en Jules.
Kaylee wordt op dinsdag 9 juli vier jaar. Denise en kinderen uit de buurt komen cadeautjes brengen.
Op zondag 21 juli gaan we op vakantie naar Bretagne & Jersey. Na de koffie en de vlaai in Heerlen rijden we via Namen, Parijs en Le Mans naar ons hotel Les Arcades in Saint-Cast. Bij ‘t diner maken we kennis met onze vaste tafelgenoten Sylvia en Betty.   (
filmpje)
Maandagmorgen wandelen we in Saint-Cast over de boulevard en de markt. ‘s Middags gaan we eerst met de bus naar de kaap boven de haven van St. Cast. Om daarna het middeleeuwse ommuurde plaatsje Dinan met z’n mooie vakwerk-huizen en de woontoren van Hertogin Anna van Bretagne te bekijken.
Na, op ‘n terras voor de Basiliek Saint-Saveur, een leffe gedronken te hebben, gaan we Dinan en z’n rivier de Rance vanaf de stadsmuur bekijken. Op onze terugweg bezoeken we een “Chateau d’eau” in Ploubalay. Oftewel een tot restaurant omgebouwde watertoren. We gaan met de lift 54 meter omhoog voor een vergezicht over het Kanaal.
Dinsdag 23 juli gaan we om 6 uur naar de haven van St. Malo.
Om 7.15 uur scheepten we in op een vleugel-boot van de Condor Ferries, die ons met een snelheid van ca. 70 km/u in ongeveer een uur naar St. Helier op het kanaal-eiland Jersey bracht. Met die snelheid is ‘t binnen rustiger. Na de ontscheping stappen we in ‘n kleinere bus voor ‘n rondrit.