Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
2001
Op maandag 15 januari is mijn afscheidsreceptie van het ROC Eindhoven. John Cabri met Corry en Jan de Vocht met mij in gesprek. Denise en Kaylee willen ook aandacht. Hier onder herkenbaar Frans van Bekhoven, Cor van Nuland, Piet Reinders en Ruud v. Arendonk, Lodewijk Beerends, Arno Sanders, Harry vd Wielen, Jac Kolen Jac Adams, Ria en Wijnand. Zie afscheidsbrief Hr. Metsemakers en ter verduidelijking ‘t afschrift.
Maandag 8 januari overlijdt onze vorige buurvrouw, Riet Croonen.
Marion met Dylan op woensdag 10 januari. Niels is er ook. Dus samen in de box. En het duurt niet lang dat ze elkaar in de gaten krijgen. Als Niels verschoond is, laat hij zien dat hij z’n hoofd al op kan tillen.
Verder Jeanette Veraart, Rietje van Tuyl en Maureen v. Teeffelen, Petra Romijnders, Helma Coumans, Willem Loos, Ellen v. Doorne, Martine Planken. Mama met Dylan. Patricia, Marion, Tonny, Hans, Tonny, Netty en Vera.
Naast de serverende leerling Antoon Sanders. Ook de accountantsdienst bij monde van de heer Scheenloop komt ons geluk wensen.
Denise en Kaylee weten nu de volledige aandacht te hebben. Ook Wim en Wilma zijn present.
Marion heeft ook de aandacht. Net zoals Leny en Frans. Dan achter de tafel op de voorgrond Alex, Jan en Wim. Denise vraagt de aandacht van Rob.
Patricia let op mama met Dylan. Kaylee en Denise ravotten nog steeds. Bijna de gehele familie op een plaatje.
Zie ook de bedank brief van John Cabri en ter verduidelijk ‘t afschrift. Met ging ik de laatste jaren in de middagpauze wandelen.