Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
1991
Ria en Piet zijn 4 februari 25 jaar getrouwd. We vieren dit in ‘t Paradijske.
Tijdens dit feest werd Piet door z’n werkgever in het zonnetje gezet. Een tijdje daarna bleef van deze complimenten niets over. Wat zelfs tot een rechtszaak zou lijden.
Dit jaar gaan we, jammer genoeg zonder Harry, met de bus naar Ridnaun,Tirol in Italië.
Annie en Toos hadden voor onderweg een likeurtje meegenomen voor bij de koffie. Uiteraard zat de stemming er weer meteen in. We logeren in het Gasthof Schneeberg. Hier staan we voor het Gasthof. We gaan een wandeling maken
Naast wandelen gingen Corry en ik ook langlaufen. De sneeuw was hier wel flink bevroren. En dat kwam hard aan als je viel. Wat een belevenis. Goulash soep buiten op ‘t terras eten in ‘t zonnetje.
Tijdens de diners in het Gasthof was het ook zeer gezellig. Na deze foto met de mede vakantiegangers gingen wij met de bus naar een andere plaats.
Hier zitten Toos, Annie en Corry lekker in “t zonnetje.
De chauffeur had voor ons nog ‘n verrassing. We gingen kegelen.
Corry in aktie op de Duitse baan. Bij het Gasthof was ook een curlingbaan. Ook hier weer Corry in actie.   Na afloop bij de prijsuitreiking kwam ze ook weer in actie. Ze was een van de winnaars.
Marion via een uitzendbureau bij Philips.
Op 28 juni slaagt Corry met een zeven voor Mavo Frans.
Collegaatje Marie-Louise en de buurjongen Ronald Hellings gaan verloven op 2 november. We zijn uitgenodigd op hun verlovingsfeest.