Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Marion warm aangekleed in de sneeuw. Nicole gooit sneeuw naar de buurjongen Ronny Croonen, die daarna de slee trekt met Nicole en Marion.
1973
                                                   (foto’s 1972 en 1973 in serie)
Ook sneeuwpret tijdens ons wekelijks bezoek bij opa en oma van Ooyen. Patricia is met Nathaly en Nicole een sneeuwpop aan het maken. Marion heeft meer aandacht voor de camera. Patricia zet
Marion op de grote sneeuwbal. Nathaly en Nicole hebben lol. De sneeuwpop wordt afgewerkt.
Met ons gezinnetje naar de carnavalsoptocht.
Na afloop van de optocht thuis hossen. Zie
filmpje.
Marion poseert bij de fotograaf.. De fotograaf kan er geen genoeg van krijgen. Ook nog een plaatje met Nicole. Bij de konsultatie op 17 mei weegt Nicole 41 pond en is 113cm.
Dit jaar gaan we met Tonny, Marianne, Wim, Willy en onze kinderen naar Mallorca.
Op de parkeerplaats van luchthaven Beek, waarvan we vertrekken met een DC-9 uit een koud en regenachtig Nederland. Op 12 februari heeft Nicole rode hond gehad
en net voor onze vakantie kreeg zij op 22 mei ook nog de mazelen. Dokter Kroon vond het geen bezwaar dat zij op vakantie ging. Tonny en Wim met de kinderen op + 10 km hoogte. Bij aan-komst op Palma de Mallorca was ziedend warm. Zie filmpje.
Na een busreis van Palma naar Santa Ponsa hebben we ons in ons appartement geïnstalleerd. De volgende dagen wachten we op elkaar voor het appartement om iets te ondernemen. Er is ook een speeltuintje met oppas. Maryam met Marion op de schommel en Nicole met Frank op de wip.