Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Het feest is volop aan de gang!
Toch even tijd maken voor enkele plaatjes in te tuin.
Corry met pa. Bruidspaar met ouders, Patricia en Monique, die het voor gezien houdt.
Het bruidspaar met de zussen van Ooyen. Corry met Monique, met Patricia. Dan met de zussen Els en Willy. Dan de zwagers Piet en Hans
Wij gingen wonen op de Eindhovenseweg 74 in Aalst. In eerste instantie zouden wij intrekken bij mij thuis in de  Zebra-straat 35. Samen met papa was ik al begonnen met het betimmeren van de zolder. Toen mijn baas, Tinus Brinkman hoorde dat ik ging trouwen, stond hij op en ging naar de personeelschef, Jo Cranen. Even later werd ik bij hen geroe-pen. Brabantia had woonruimte voor ons. En wel een gedeelte van het voormalige huis van dokter Wachters.
Onze eerste vakantie als getrouwd stel gingen we met de familie naar de Juliana Hoeve in Renesse. Wij op de scooter. Els en Bas met de auto, een Glas. Destijds moesten wij met het pond over het Zijpe naar Schouwen Duiveland. Met de auto stond je een uur of zes te wachten. Met scooter kon je mooi langs de file rijden.
Op advies van m’n baas namen wij het woongedeelte van het huis. Hij zei: “Je zult zien. Het komt van-zelf voor elkaar. Desnoods zet je er zolang tuinstoelen in”.
Hier onze woonruimte. Regelmatig kwamen Els en Bas bij ons op bezoek. Els en Corry aan tafel, terwijl ik de champagne inschenk. Daarna dronken wij bij de open haard een cognacje.
Corry en Els voor de tenten. Verrast tijdens een dutje tussen-door.
Bij een bezoek aan Zierikzee samen voor de fontein. En ook met de zussen. Vlnr. Ria, Willy en Corry.
De familie bewondert de schilderkunst van deze mevrouw, die de poort van Ziekzee aan het schideren is. Vlnr. Ikzelf, Els, Corry, Willy, Ria en Piet.
Een niet te vergeten gebeurtenis is dat wij met z’n acht en in de glas van Bas naar een openlucht film zijn wezen kijken. Volgens mij kon dat omdat we in die tijd enkele pondjes lichter waren.

Ook dit jaar had ma Methorst een Sinterklaas besteld. Corry werd op schoot genomen door de “goed heilig man!”