Oorsprong namen

van Ooyen

Verspaget

Voorouders

van Ooyen

Verspaget

Broers & Zusters

van Ooyen

Verspaget

Jeugdjaren

Jo

Nellie

Jo & Nellie

verkering

gezin

Verkering
Jo van Ooyen en Nellie Verspaget
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Een serie foto’s in de binnenstad van Antwerpen bij verschillende standbeelden o.a. de man, die een hand werpt. Dit beeld heeft te maken met de naam van de stad.
Verder voor de statie (station) en op het Koningin Astridplein, genoemd naar de geliefde Belgische Koningin, die in deze tijd verongelukt is. Dan bij het kasteeltje.
Vervolgens  voor een standbeeld van de eerste Wereldoorlog, samen met ome Bart en ome Janus, die Antwerpen ook wel eens wilden zien.
Met z’n allen in de haven van Antwerpen het schipperskwartier, waar ome Henk door z’n contacten o.a. met kunstenaars heel goed de weg wist.
Voor een standbeeld samen met politieke vrienden van ome Henk, die hem in België vooruit geholpen hebben.
In die tijd werd in Antwerpen de sport internationale gehouden, waar strijders uit de burgeroorlog in Spanje aan deelnamen. O.a. een keeper met een arm.
Verder samen met de mevrouw en haar man, waar tante Netta ging schoonmaken. Zij stond er op kennis te maken met onze ouders. Dan papa met Henkie aan ‘t roeien in een wandelpark. Met tante Netta op een brug in een park en mama voor de statie, het station in Antwerpen. Papa en mama met Henkie en tante Netta in ‘n café.