Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.

Op dinsdag 15 juni gingen Jan en Nicole naar Zeeland om hun Duitse vrienden te bezoeken. Ook gingen ze naar Westenschouwen om even een foto te maken naar ‘t huisje wat wij jaren huurden in de herfstvakantie.
Verder bezochten ze Vlissingen.
Op woensdag 16 juni loopt Niels stage als front office bij het
Inntel Hotel te Eindhoven. Hij doet het zo goed dat hij daar in dienst mag komen. In december gaat hij stage lopen in Oostenrijk.
Vanaf vrijdag 2 juli gingen Nicole en Jan met ‘n zwager van Jan met zijn boot de Maas op, om enkele dagen een rondvaart te maken. Hier varen ze richting Lith.
Marion, Alex en Dylan gingen dit jaar weer naar de
camping lasiesta in Salou Spanje. De mussen zijn er wel zodanig aan de gasten gewend dat er een op Marion’s hand kwam zitten. Petra nam de jongens mee uit eten.
En Kaylee deed haar best met jeu de boules. Dan de laatste avond gezellig bij elkaar. (
filmpje)

Woensdag 14 juli maakten Jordy en Jan het begin om het dakraampje te vervangen. Het werd een grotere klapraam met verduistering gordijn. Ook werd het grotere dakraam weer in orde gemaakt en ook voorzien van een verduistering gordijn. Verder werd bij de voorraam beneden de luxaflex vervangen door ‘n rolgordijn.
Woensdag 4 augustus ging Corry naar de
KNO arts Adriaansen. Ze nu heel veel last van haar linker oor doordat zij water in haar oor had gekregen. Er werd meteen een MRI gepland op donderdag 2 september om te bepalen of zij geopereerd moet worden.
Dinsdag 31 augustus kwamen Ria,  Jac, Ans en Bert op visite. Het werd ‘n gezellige buurt tot
+ 20 uur.
Vrijdag 10 september was Corry weer bij KNO arts Adriaansen om een afspraak te maken voor een operatie. Echter door de corona was er voorlopig geen operatie mogelijk. Haar volgende afspraak is maandag 11 oktober.
Zaterdag 11 september bezoeken Kaylee en Jordy
Verona. De stad die wij in 1995 bezochten.

Denise heeft met ‘n vriendin vakantie gevierd op Tenerife. Via de kabelbaan bekeken ze de vulkaan El Teide. Verder maakten ze ‘n eiland tour met eten en wijn proeven. In de dierentuin bekeken ze een dolfijnen show.
Met de boot gingen ze naar het eiland
La Gomera, waar ze met jeeps een tour maakten.

Woensdag 29 september werd Corry geopereerd. Haar nichtje Anita heeft haar geweldig begeleid. Toen ik ‘s avonds op bezoek kwam, heb kennis gemaakt met KNO arts Adriaansen. Van hem kregen we duidelijke en vriendelijke uitleg en hij besloot dat zij ‘n nacht moest blijven.
Woensdag 6 oktober werden de hechtingen en prop watten verwijderd.