Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Maandag 8 juli ging Corry naar afdeling radiologie voor ‘n echo van haar linker hals. Ze hadden moeite met het onderzoek. Het zat nogal diep. En ze hadden het over de vaatchirurg. Voor de uitslag moest ze naar de huisarts. Op advies van de huisarts werd een echo gemaakt van haar hals en kreeg zij een verwijzing naar de vaat chirurg. Terwijl zij voor haar wang kwam.
Woensdag 10 juli ging ik voor controle naar de optometrist dhr. Özsüt. Alles was in orde en ik kon per 24 juli naar de opticien voor een nieuwe bril.
Dinsdag 16 juli vermaakte de familie zich weer uitstekend. Deze keer met Denise, die donderdag 18 juli weer naar huis ging.
Op dezelfde dag bracht ik Niels naar Airport Eindhoven voor zijn vlucht naar Airport Reus.
Hij ging ook naar Marion en Alex op het Resort & Camping La Siesta in Salou.
Op maandag 22 juli ging Corry naar de vaat chirurg dr.PH.W.M. (Philippe) Cuypers van het Catharina-ziekenhuis. Hij vond dat de hals beter onderzocht moest worden. En hij maakte een afspraak op dinsdag 30 juli voor het vaat-labotorium en daarna met hem te kijken wat er verder moest gebeuren.
Niels had ‘t geweldig naar z’n zin bij de familie en hun kennissen. Donderdag 25 juli ging Niels alweer van Salou naar huis. De volgende dag gingen Marion en de familie naar huis.
Vrijdag 26 juli gingen wij om 9 uur naar het crematorium Rijtackers voor de uitvaart van Joost Hoppenbrouwer, de echtgenoot van Sukinah, familie van onze buurvrouw Rodiah. Omdat het zo warm was had men flesjes water klaar staan.
Dinsdag 30 juli ging Corry met Nicole naar ‘t vaat-laboratorium waar wederom de hals werd onderzocht. Om daarna het resultaat te bespreken met chirurg Cuypers. Ook nu was het niet duidelijk en werd werd een afspraak gemaakt voor een CT-scan op dinsdag 3 september.
Vrijdag 2 augustus gingen we met Wim, Sjaantje en Maryam naar Berna en Hein in Vught. Hun dochter Tamara was er ook. We werden heel uitgebreid onthaald en het was zeer gezellig.
Donderdag 8 augustus ging ik met m’n vriend Jac fietsen. We kwamen te samen in Tivoli. We maakten vandaar een tocht door de
Strabrechtseheide naar Geldrop. In totaal fietste ik 40 km.
Zondag 18 augustus gingen we naar Heesch. Jan vierde dan z’n verjaardag.
Woensdag 21 augustus gingen naar orthopedie voor de uitleg over de heup-operatie van Corry.
Zaterdag 24 augustus hadden we weer de jaarlijkse barbecue op ons hofje.
Donderdag 5 september werd Corry opgenomen in ‘t
Catharina Ziekenhuis voor een heupoperatie.
Na het voor-gesprek met de assistente namen we plaats in de wachtkamer, waar ‘n aantal personen ook op een operatie zaten te wachten. Daarna werd Corry naar de OK gebracht, waar zij door chirurg van Kempen geopereerd werd. Vrijdag moest zij onder toezicht van de fysiotherapeut met de krukken lopen en trap lopen. ‘s-Zaterdags mocht ze naar huis.
Dinsdag 10 september kwam de fysiotherapeut “
King” thuis om haar te observeren en aan te geven wat wel en wat niet mag. De bloeduitstorting verspreidt zich over haar gehele been en zakt naar haar voet.
Zondag 15 september gingen Kaylee en Jordi parachutespringen op vliegveld Breda.
Maandag 16 september had Corry een afspraak met de vaat chirurg
dr.PH.W.M. (Philippe) Cuypers.
De uitslag van de CT scan werd besproken door ‘n assistente, die na overleg met de chirurg Cuypers en een Professor door gaf dat in maart 2020 wederom een CT scan word gemaakt.
Dinsdag 24 september werden bij Corry de hechtingen verwijderd. Het zag er allemaal goed uit. En kon verder gaan met de fysiotherapie.