Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Startpagina.
Vorige.
Volgende.
Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Dinsdagmorgen 16 september de laatste dag. Jan bekijkt hoe de chauffeur onze koffers in de bus zet.
Sieny en Corry zijn al vroeg in de stemming. De lunch-stop is in Münster.
Onderweg naar ‘t centrum passeren we ‘t standbeeld van Frans Furstenberg.
Als eerste bezoeken we de St. Paulusdom met z’n astronomisch klok. Jo en Corry steken weer een kaarsje op. Na een heerlijke soep maken we een rondrit door de stad. Zo passeren we ‘n riviertje met de naam “Aa”!! We komen ook langs ‘t Bisschoppelijk Paleis. Na ‘n drankje en ‘n wandeling, verzamelen we bij de bus voor onze rit naar restaurant de Swaan in Deurne voor ‘t afscheidsdiner.
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dus kwam de fotograaf weer op school. Ja het wordt al wat met onze kleinkinderen Denise, Niels, Dylan en Kaylee.
Met de herfst zijn we weer in Haamstede. Na even wachten met Karel en Nancy bij de boswachter en de klim over het duin, gaan we weer een mooie strand-wandeling maken. Om daarna van ‘n ijsje te genieten.
In de herfstvakantie heeft Corry de AOW-leeftijd bereikt. Op zaterdag 25 oktober gingen we dit met de familie en vrienden vieren in het WOK-restaurant in het Wiro-gebouw. Corry werd verrast met ‘n feestelijk toetje. Deze foto werd haar ook door het restaurant geschonken.