Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Dit jaar gaan we naar Benidorm. We landen op Allicante. Nicole kan al alleen uit het vliegtuig stappen. Met de bus gaan we naar Moby Dick, waar we op de 4e etage ons appartement hebben. We komen nog net op tijd om beneden op tv de wedstrijd Nederland tegen Brazilië te volgen om het wereldkampioenschap.
Al snel zwemmen Marion met bandje en Nicole in het zwembad. Zie filmpje.
Met z’n allen aan het strand. Ome Tonny  helpt Tamara.
Nathaly, Marion kijken eerst hoe Nicole haar best doet een kuil te graven.
Om later zelf mee te doen.
Corry kijk uit! Een golf!
Onderweg naar de boulevard Corry met Marion. Marianne met Nathaly, Nicole en Tonny met Tamara. De kinderen gaan met de taxi naar Bassie & Adriaan.
22 Mei overlijdt pa Methorst thuis na een ruim verblijf in het ziekenhuis. Toen wij 21 mei naar Boxtel gingen om Wim van de Meyden z’n verjaardag te vieren gingen we eerst bij hem langs. Ik zie nog hoe hij ons na zwaaide. Toen we terugkwamen en weer naar hem gingen lag hij op sterven.
We trekken er regelmatig op uit. In de Efteling Nicole en Rob Jansen. En met de familie Methorst naar de Vleut.
Zie filmpje.
Met ome Tonny wandelen in de omgeving van Moby Dick.  Met een ijsje wandelen.
Een bezoek aan het oude Benidorm, waar de Moorse invloed te zien is. Nicole helpt Marion bij het kanon. Na het eten even op
het balkon.
Onze boottocht werd ruw verstoord. Na enkele keren proberen kreeg de schipper de boot gekeerd om terug te keren. Wij kozen voor ons geld terug. Tonny, Nathaly en Nicole op de trap terug naar het stadje. Zie
filmpje.