Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
‘s Avonds na het eten gingen we in de omgeving van Sonnenhof een wandeling maken.
Monique, bij Corry en Wilma, heeft bloemen geplukt. Ook gingen we een dagje naar Italië. Hier voor een winkeltje in Italië.
Voor het ontbijt krijgt Marion haar pap.
Vandaag gaan we met de boot naar de overkant van de Millstätter See. Voor dat we “ingescheept” zijn, is Marion al in slaap gevallen.
Na de oversteek en een wandeling gaan we wat drinken in café. Hier doet Marion haar eerste stapjes. Ome Tonny lokt haar met een pruim. Ze loopt ook maar meteen terug. In de bossen op de rug van papa.
Nicole heeft haar arm bezeerd. Voor dat we terug varen pikken we nog een terras om wat te eten en te drinken. Nicole en Marion op een paardje in ‘n ander stadje.
Nicole gaat slapen met haar kadootje binnen haar bereik. De vakantie is bijna voorbij. De Limburgers vertrekken het eerst. De slager uit Maastricht geeft ruime aandacht aan Marion. Het dienstertje heeft Marion overgenomen.
Vandaag gaan we naar huis. Met de auto op de trein gaan we door de tunnel.
Een stop bij een meer.
In Duitsland zullen we nog een overnachting doen bij ‘n Gasthaus van een slachter.
Op bezoek bij de familie vd Meyden in Boxtel. Maryam kijkt hoe Marion op de skelter zit.
Samen met hen gaan we op visite bij onze buren, de familie Croonen, die in België een huisje gehuurd hebben. Marion vermaakt zich in het zand. Willy sjouwt met een emmer
water. Frank zit in het stoeltje. Nicole met de armpjes op de rug kijkt toe. Sylvia met Marion op de arm. Corry en Riet in de deur.
En Lambert op de voorgrond. Wim kijkt hoe een van de jongens Croonen capriolen uithaalt in een boom.
Willy en Corry maken de kinderen klaar voor vertrek naar huis.