Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
Maar Nicole moest eerst even plassen. Mama moet even het broekje vastmaken Zo, nu kunnen we verder. Maar even nog over het oude haventje kijken. Nicole staat voor tante Wilma.
Wel even rusten op de kade. Want er is hier van alles te zien.
Zoals het boeten van de netten. En allerlei soorten van boten. Zowel plezierjachten als vissersboten.
Uitzicht over de haven richting Oosterschelde.
Oma van Ooyen geeft Marion de fles voor de caravan. Zo te zien is ze tevreden. En staat ze klaar om mee naar het strand te gaan. Hans en Nettie hebben opa en oma van Ooyen meegenomen voor een dagje bezoek bij ons in Renesse. Hier met z’n allen op ‘t strand.
Patricia zwemt met bandje. Later leer ik haar zonder bandje drijven. Naast waterpret moesten er ook zandkastelen gebouwd worden. Op de achter-grond is ome Tonny met Marcel bezig.
Vele malen gingen we ‘s avonds naar het strand om de zon in de zee zie zakken. Echt in de zee zakken deed zich in deze vakantie niet voor. De zon verdween een soort laag van mist.
Na de vakantie ging mama op 3 augustus naar het consultatiebureau in Jagershoef.
Marion weegt dan 11 pond en 120 gram. Ze is dan sinds april 3 pond 240 gram
aangekomen. En met haar lengte van 64 cm is zij dan 5½ cm gegroeid. Haar voeding was nutricia. Op 8 juni kreeg zij liga met carvan. Op 3 augustus kreeg zij liga, fruit en groeten van nutricia. Marion dronk haar fles nooit leeg. Zij sliep meer dan dat ze dronk. Van het consultatiebureau zijn ze zelfs daarvoor thuis komen kijken. Later kon zij beter wakker blijven dan Nicole, die van de slaap eerder naar bed ging. In december ging Marion voor het eerst kruipen.
Als we het ontbijt op hebben, gaat Marion in bad. Vandaag gaan we naar Zierikzee. Nicole bekijkt het anker, wat bij de oude haven van Zierikzee ligt. Mama met Patricia in rode broek kijken toe. Mama met kinderwagen en tante Wilma op de brug richting de nieuwe haven.
Opa en oma van Ooyen met Patricia bij ons op visite. Nicole doet met Patricia kraaltjes rijgen. Marion, bij mama op schoot, vindt de kraaltjes zeer interessant.
Op maandag 18 oktober viert ons nichtje, Ellen Bakermans, haar eerste verjaardag.
Mama met Nicole en Marion zijn op haar feestje in de Hulstlaan.
Die taart met dat kaarsje vindt Marion interessant. Nicole met de neefjes en nichtjes van de familie Bakermans kijken ook toe.