Corry & Willy

Gezin

Voorouders

Methorst

Kievit

Methorst

Jeugdjaren

Zusters

Corry

Families

Van Ooyen-Verspaget

Gezin
Willy van Ooyen en Corry Methorst
Vorige.
Volgende.
Startpagina.
We hadden niet in de gaten dat  “bereikbaarheid” voor een Oostenrijker, die de situatie kent, iets anders betekent dan voor ons. Toen we de berg opreden, zag ik dat wandelaars ons op een speciale blik bekeken. Het werd ons duidelijk toen de weg slechter en gladder werd. En de afgrond steeds dieper!
Tot overmaat kwam er ook nog een vrachtwagen de berg af. Gelukkig kon ik door een klein eindje achteruit te rijden een splitsing oprijden, zodat Tonny ook ruimte kon maken voor de vrachtwagen.
Hier Corry met Nicole op het bewuste punt met een hoop sneeuw.
Dan bij een meer boven dat bij warm weer toch nog bevroren.
Dan hoe wij in het Gasthof sliepen. En hoe Monique Nicole op het potje gezelschap hield.
Als laatste zitten Monique, Nicole en Marcel te wachten tot dat weer op huis aan gaan. Dag Tirol!!
Eenmaal thuis stonden de tulpen al volop in bloei. Dus vlug een plaatje van Nicole, die duidelijk zin in heeft. Het ging niet altijd goed. Hier op de kermis in Sterksel, waar we samen met tante Ria, ome Piet en Ingrid waren. Eenmaal weer op haar schommel, ging het weer perfect; of niet
soms?! Op de fiets met haar pop.
Nicole in actie met het poetsen van haar melktandjes, die wij na het wisselen nog altijd bewaard hebben. Ze waren wat uit elkaar gebarsten. Maar met enig pas- en plakwerk lukte het! Trouwens mama was (is) heel goed in tandjes trekken!
In het niet meer bestaande dierenpark in Tilburg. Deze keer hebben we Sylvia en Monique Croonen meegenomen. Ook hier een mini-treintje.
We gaan ook nog naar de Efteling met de vrij nieuwe attractie “De Fakir”. En uiteraard de Sprookjestuin, waar de Efteling in de jaren vijftig mee begonnen is.
21 Juli krijgen we van Cees en Annie Willemsen-vd Wiel ‘n geboorte-kaartje van hun dochtertje Hanneke.
Nicole bij iemand in de tuin. Hoogstwaarschijnlijk was ze hier met mama mee kappen. Lekker gebruind aan het puzzelen. En voor ome Bas een puzzel maken. Wandelen bij het Henri Dunantpark. Mama is hier al duidelijk in verwachting.
Op 6 december wordt bij onze buren, Lambert en Riet Croonen, hun zoon Lucienne geboren. Met een slaapkop kwam de buurman het nieuws vertellen. Hij had op de bank geslapen tijdens de bevalling. Het is weer het einde van het jaar met z’n kerststal en de mooie kerstballen.